loader image

Over ons

Wij zijn Kennedy West

Bij Kennedywest is ons team van deskundige professionals er dagelijks om de beste service te bieden aan onze gewaardeerde bewoners. Maak kennis met de individuen die de kern vormen van Kennedywest, een groep toegewijde en bekwame collega’s met een passie voor het creĆ«ren van een hoogwaardige woonomgeving.

Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, aciliteren van voorzieningen of organiseren van evenementen, ons team staat klaar om te zorgen voor een uitstekende woonervaring. Leer Kennedywest en ons team kennen en ontdek hoe wij streven naar een professionele en kwalitatieve service.

Bij Kennedy West geloven we in de kracht van gepassioneerde en ervaren professionals, streven ernaar om zijn visie voort te zetten in elk project dat we ondernemen.

Sinds de oprichting in 2018 is Kennedy West snel uitgegroeid tot een prominente speler op de wereldwijde vastgoedmarkt. Ons toegewijde team van professionals staat dagelijks klaar om particuliere en zakelijke klanten van dienst te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in diverse aspecten van vastgoed, waaronder woningen, nieuwbouw en commercieel vastgoed.

Ivo Mattheeuws, oprichter van Kennedy West, is afkomstig uit een familie met diepe wortels in de supermarktwereld. Met deze erfgoed als basis heeft hij zich verder ontwikkeld tot een bekwame vastgoedontwikkelaar met een wereldwijde visie. Zijn unieke achtergrond heeft bijgedragen aan het vormgeven van bijzondere vastgoedprojecten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een wereldwijde esthetiek en duurzame waarden vertegenwoordigen.

Naast zijn bijdrage aan Kennedy West heeft Ivo Mattheeuws een indrukwekkende staat van dienst in de retailontwikkeling

Maak hier onder kennis met ons team.

Ontmoet het Kennedy West-team! We zijn een enthousiaste groep professionals met een passie voor
vastgoedontwikkeling. Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Leer ons team kennen en ontdek hoe we
samenwerken om unieke projecten te realiseren!

Ons team

Ivo

Directeur

Cynthia

Manager

Jessica

Team Verhuur & Verkoop

Daka

Team Verhuur & Verkoop

Kees

Hoofd Project Ontwikkeling