loader image

Stage lopen

Kom jij ons versterken?

Bij Kennedy West hechten we waarde aan het koesteren van talent en geloven we in het bieden van een inspirerende leeromgeving.

Ontdek hieronder de mogelijkheden voor stageplaatsen en leer hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van vastgoedontwikkeling. Word lid van ons team en bouw niet alleen aan projecten, maar ook aan jouw veelbelovende loopbaan

Bekijk onze stage vacatures

Ontdek groeimogelijkheden bij Kennedy West, een opkomende speler in vastgoedontwikkeling. Als een dyna-mische onderneming zijn we constant op zoek naar nieuw talent om ons team te verrijken. Wil jij een rol spelen in de vormgeving van de toekomst van vastgoed?

Bekijk hieronder onze actuele stageplaatsen en aarzel niet om te reageren op een positie die jou aanspreekt. Ben je enthousiast maar zie je jouw ideale stageplek niet staan? Bij Kennedy West staan we ook open voor open sollicitaties. We geloven in de kracht van diversiteit en innovatie, en streven naar een werkomgeving waar elke stem wordt gehoord

Stagaire administratief medewerker afdeling wonen

Ben jij die commerciële duizendpoot die er moeiteloos voor zorgt dat het kantoor
er piekfijn uitziet en onze klanten keurig te woord worden gestaan

Stagaire marketing communicatie

Voor ons groeiende team bedrijfsonroerendgoed zijn wij op zoek naar een enthousiaste makelaar taxateur BOG met een positieve, commerciële instelling.

Open solicitatie

Heb je vragen over een stageplaats of wil je een open sollicitatie doen? Neem contact op via onderstaand formulier.

Permission

Upload CVNo Files ChosenAccepted file types: doc, docx. Max. file size: 1 MB