loader image

Nieuws

Wij openen de deuren voor de Open Huizen route op 6 april!

Kennedy West Vastgoed B.V. is verheugd om deel te nemen aan de Open Huizen Route op zaterdag 6 april, waar potentiƫle kopers van harte welkom zijn om een kijkje te nemen in onze prachtige huizen en appartementen die te koop staan. Deze unieke gelegenheid biedt u de kans om onze diverse vastgoedportefeuille te verkennen en de perfecte woning te vinden die bij uw wensen past.

We nodigen u van harte uit om langs te komen en de sfeer te proeven van onze verschillende woningen die beschikbaar zijn voor verkoop. Op het adres Wildenlandenstraat 4 in Heikant, Romerswaalestraat 12 en Ter Hagenstraat 27 te Zuiddorpe, staan onze deuren tussen 11:00 en 15:00 uur wagenwijd open om u te verwelkomen.

Maar dat is nog niet alles! Tussen 11:00 uur en 13:00 uur nodigen we u speciaal uit om een kijkje te nemen in onze splinternieuwe appartementen van de Albatros aan het Oostelijk Bolwerk 11 in Terneuzen. Deze moderne en luxueuze appartementen bieden een unieke woonervaring en zijn zeker een bezoekje waard.

Om een bezichtiging van de Albatros appartementen te plannen, vragen we vriendelijk om u van tevoren aan te melden via [email protected]. Wij zorgen ervoor dat een bouwhelm voor u klaarligt, zodat u op veilige wijze de bouwplaats kunt betreden en een exclusief kijkje kunt nemen in deze prachtige nieuwe appartementen.

Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een knus appartement of een investeringsmogelijkheid, wij hebben vast iets wat aan uw behoeften voldoet. Dus, kom langs op zaterdag 6 april en ontdek de mogelijkheden die Kennedy West Vastgoed B.V. te bieden heeft. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van uw droomwoning.

Niet gevonden wat u zocht?

Geen zorgen, we zijn hier om te helpen! Neem contact met ons op via onze contact pagina voor persoonlijke assistentie. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u zoekt.