loader image

Werken bij

Omgevingsmanager / Projectleider

Kennedy West Vastgoed is op zoek naar enthousiaste omgevingsmanager. Als omgevingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol managen van de omgevingsaspecten binnen onze projecten. Met name op het gebied van participatie en het opvolgen van de vergunningsprocedures. Je werkt nauw samen met stakeholders, zoals gemeente, provincies en omwonenden, om ervoor te zorgen dat onze projecten naadloos integreren in de omgeving. Daarnaast ga je ons woon-zorg concept Wonen bij Olivia (www.wonenbijolivia.nl) verder uitrollen en versterken. Samen met (zorg)instellingen, (toekomstige) bewoners, geïnteresseerden, omwonenden of andere stakeholders ga je kijken wat de wensen zijn en hoe we deze gaan realiseren in een woon-zorgwijk waarbij gezondheid en welzijn de speerpunten zijn!

Wie zijn wij:

Kennedy West Vastgoed bestaat uit een klein team dat naast projectontwikkeling en transformaties zich ook bezighoudt met verkopen, verhuren en beheren van woningen en commerciële ruimtes. Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s, waaronder Zeeuws-Vlaanderen, de Bevelanden en Noord-Brabant. Het afgelopen jaren hebben wij projecten gedaan aan de Stationsstraat te Kapelle, Lange Kerkstraat te Goes, Othene te Terneuzen, maar ook de Romerswaalestraat te Zuiddorpe. Dit jaar staan onder andere de Lange Bellingstraat te Hulst, Albatros (25 appartementen), Noordstraat 84 (oude Dixons) in Terneuzen en Hendrik Dock (kantoren en hotel) Vlissingen op de planning. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

Wat ga je doen:

Je werkt in het projectteam van Kennedy West. Daarnaast werk je nauw samen met interne en externe stakeholders. Jouw taken omvatten onder andere:

           Het coördineren van vergunningsaanvragen en het bewaken van de naleving van wet- en regelgeving;

           Verantwoordelijk zijn voor stakeholders management, participatie en communicatie;

                  Het organiseren en de uitvoering van participatie evenementen;

           Het identificeren en beheersen van risico’s en mogelijke conflicten in de omgeving;

           Het adviseren van het projectteam op het gebied van omgevingsaspecten;

           Het verder uitwerken en versterken van Wonen bij Olivia.     

Wie zoeken wij:

Ben jij iemand die graag participatieprocessen begeleidt? Iemand die gaat voor de goede zaak en graag de verbinding zoekt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast ben je een stevige sparringpartner voor de directie. In de samenwerking met anderen ben je constructief en ga je voor de gezamenlijke koers en resultaat. Je onderschrijft het belang van het vastleggen van informatie in processen en het kennissysteem. Verder vragen wij het volgende van je:

        Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;

        Je bent creatief, enthousiast en kunt out-of-the-box denken;

        Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;

        Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve instelling;

        Je denkt graag mee met het team en de organisatie;

       Je hebt een moge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;

        Je bent tussen de 28 en 40 uur per week beschikbaar, uren in overleg;

        Ervaring in de sales, marketing of bouw is een pré.

 

Sollicitatie procedure:

Enthousiast geworden en denk jij de juiste collega te zijn voor ons? Stuur jouw cv met motivatie naar [email protected] of bel 0114 – 786 000 en vraag naar Ivo Mattheeuws voor meer informatie!

Permission

Upload CVNo Files ChosenAccepted file types: doc, docx. Max. file size: 1 MB

Niet gevonden wat u zocht?

Geen zorgen, we zijn hier om te helpen! Neem contact met ons op via onze contact pagina voor persoonlijke assistentie. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u zoekt.