loader image

Werken bij

Teamleider Vastgoed

Kennedy West Vastgoed is op zoek naar enthousiaste commerciële teamleider. Als teamleider Vastgoed, Verhuur en Administratie heb jij je eigen verantwoordelijkheden. Je hebt een groot dienstverlenend vermogen en je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar met regelmaat een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en stressbestendigheid.

Wie zijn wij:

Kennedy West Vastgoed bestaat uit een klein team dat naast projectontwikkeling en transformaties zich ook bezighoudt met verkopen, verhuren en beheren van woningen en commerciële ruimtes. Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s, waaronder Zeeuws-Vlaanderen, de Bevelanden en Noord-Brabant. Het afgelopen jaren hebben wij projecten gedaan aan de Stationsstraat te Kapelle, Lange Kerkstraat te Goes, Othene te Terneuzen, maar ook de Romerswaalestraat te Zuiddorpe. Dit jaar staan onder andere de Lange Bellingstraat te Hulst, Albatros (25 appartementen), Noordstraat 84 (oude Dixons) in Terneuzen en Hendrik Dock (kantoren en hotel) Vlissingen op de planning. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

Wat ga je doen:

Je geeft leiding aan en werkt mee in het team Vastgoed, Verhuur en Administratie. Daarnaast werk je samen met interne en externe stakeholders. Jouw taken omvatten onder andere:

        Leidinggeven en coachen van het team;

        Werving- en selectie van nieuwe medewerkers;

        Personeelsplanning, personeels- en salarisadministratie;

        Eind verantwoordelijk voor verkoop en verhuur van gerealiseerde objecten;

           Verantwoordelijk voor een vlot proces van verkoopkans, naar offerte, contract en naar facturatie;

           Actief op zoek naar nieuwe marktkansen, kanalen (marketing), klanten, gebruikers en huurders. Jij bent ambassadeur van ons bedrijf;

           Het organiseren en de uitvoering van evenementen, vergaderingen, bezichtigingen en opleveringen;

           Opstellen van rapportages en forecast;

           Zelfstandig verbetervoorstellen doen aan de directie;

           Zorgen voor een goede kwaliteit en klanttevredenheid.

Wie zoeken wij:

In jouw stijl van leidinggeven schakel je gemakkelijk, je inspireert, stimuleert en geeft medewerkers het vertrouwen om zelf het verschil te maken. Je brengt collega’s binnen het team inhoudelijk in positie en fungeert waar nodig als (externe) ambassadeur. Naast ondersteunen van de directie, ben je tevens een stevige sparringpartner voor de directie. In de samenwerking met anderen ben je constructief en ga je voor de gezamenlijke koers en resultaat. Je onderschrijft het belang van het vastleggen van informatie in processen en het kennissysteem.

        Je hebt hbo werk- en denkniveau;

        Je bent creatief, enthousiast en kunt out-of-the-box denken;

        Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;

        Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve instelling;

        Je denkt graag mee met het team en de organisatie

        Je bent tussen de 28 en 40 uur per week beschikbaar, uren in overleg

        Ervaring in de verhuur, verkoop of sales is een pré

Sollicitatie procedure:

Enthousiast geworden en denk jij de juiste collega te zijn voor ons? Stuur jouw cv met motivatie naar [email protected] of bel 0114 – 786 000 en vraag naar Ivo Mattheeuws voor meer informatie!

Permission

Upload CVNo Files ChosenAccepted file types: doc, docx. Max. file size: 1 MB

Niet gevonden wat u zocht?

Geen zorgen, we zijn hier om te helpen! Neem contact met ons op via onze contact pagina voor persoonlijke assistentie. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u zoekt.